User-agent: psbot Disallow: / User-agent: * Disallow: Crawl-delay: 10 Sitemap: https://www.pikkujuttuja3d.com/sitemap.xml

Titaanit


Titaanihaukka ja Titaanihukka

Pikkujuttuja3D esittää: Titaanihaukka ja Titaanihukka! Jättikokoinen (~30 cm korkea) parivaljakko valmiina aiheuttamaan runsaasti ongelmia vihollisilleen.

Tämän miniatyyrin voi helposti konfiguroida haluamaansa asentoon. Jalat koostuvat kolmesta eri osasta ja sekä lantiossa että jaloissa on pallonivelet. Ylärunko kiinnittyy lantioon lukittuvalla mekanismilla, joten Titaanitirpan tai Titaaniwuffen voi purkaa osiin helposti kuljetusta varten.

Tilaus kustomoidaan haluamillasi osilla. Jokaisen tilauksen mukana tulee myös ekstrana koristeosia, jotta voit tehdä mallista omanlaisesi.


Jokaisen Titaanisetin voit koota seuraavasti:


Tilaustiedot:

  • Yksi setti on 249 € plus postit Suomeen 20 €
  • Lisäaseet 20 € / kpl
  • Jos yksi tuhokone ei ole tarpeeksi, voit myös tilata bundlena! Jokainen lisätitaani ensimmäisen kappaleen jälkeen on 200 € kpl, samalla tai eri kustomoinnilla.
  • Jokainen setti printataan tilauksesta, joten tuotteen toimituksessa menee aikaa. Jokaisen tilauksen printtauksessa menee päiviä, koska käyttämämme kerroskorkeus on 0,02 mm. Näin saamme kerrokset mukavasti piiloon. Annathan meille siis aikaa printata, kiireellä emme näitä voi tehdä :D
  • Kuten aina, laskutamme vasta kun tilaus on valmis. Printit on tehty laadukkaasta hartsista varoen ylivalotusta, mutta jos aiot porata, sahata tai muuten muokata valmiita osia, olethan varovainen lohkeamien varalta. Osat toimitetaan maalausvalmiina.