User-agent: psbot Disallow: / User-agent: * Disallow: Crawl-delay: 10 Sitemap: https://www.pikkujuttuja3d.com/sitemap.xml

BROKENWORLD-katalogi

Tilaukset otetaan vastaan sähköpostitse

BROKENWORLD  on rikkoutuneiden tekoälyarmeijoiden hullu maailma. Ensimmäisenä saatavilla on The Botzz; kierrättäjä-tekoälyn armeija, joka yhä edelleen kerää romua ja kierrättää sitä uudeksi romuksi, eli Botzzeiksi. 

Botzzit ovat 28-32 mm:n skaalaan sopivia miniatyyrejä, eli niitä voi käyttää proxyina useimmissa miniatyyripeleissä. Botzit ovat 3d-printattuja ja niiden mukana tulee lisäosia eri konfiguraatioita varten.

Botzzit on suunnitellut Teemu Kaikkonen. IG: @thamus_2d6.


 01. BIG FIXXER

39,50 €

Big Fixxer on mekaanikkobotti, jonka toimintona on uusien juttujen kasaaminen ilman sen suurempia suunnitelmia...ja yrittää estää niiden räjähtäminen. Huomatkaa botin kaksi päätä "nopeampaa rinnakkaistinkeröintiä" varten.

Big Fixxerin mukana tulee suuri magneettitykki, lähitaisteluase, puristin ja generaattori. "Avustajina" ovat Tiny- ja Doggo-yksiköt, kutakin yksi.


02. BIG RIG

69,50 €

Jos rekka on iso, se pitää nimetä Isoksi Rekaksi (tai englantilaisittain Big Rigiksi). Iso Rekka on Botzzien "tankki", joka toimii sekä kuljetuskoneena, että liikkuvana päämajana. Kahta samannäköistä Rekkaa harvoin näkee, koska ne on rakennettu sekalaisesta kierrätysromusta vähän sinnepäin.

Ison Rekan mukana tulee useita turretti- ja runko-osia, joista sen voi kasata monella eri tavalla. Mukana tulee aseita, raketteja, 3 eri keulapuskuria /keula-asetta, suuri selkäturretti sekä useita ovia ja paneeleita. 


03. BANGER GUNZ BOTZZ - GROUP OF 11 & A LEADER BOT

39,50

Botzzien ampuva perusjalkaväkiyksikkö. Eivät osu juuri mihinkään, mutta tekoäly on sitä mieltä, että "bzzzt, määrällä on oma laatunsa".

Settiin kuuluu 11 perus-Botzzia aseineen, sekä raketti ja iso tykki. Botzzeja suitsiva Leader Bot tulee mukana useilla eri asevaihtoehdoilla varustettuna.


04. CLOSE COMBAT BOTZZ - GROUP 0F 11 & A LEADER BOT

39,50 €

Botzzien lähitaisteleva perusjalkaväkiyksikkö. Kovin tarkkaa taistelua ei ole luvassa, mutta kun tarpeeksi husoo, niin lopulta sitä osuu.

Settiin kuuluu 11 perus-Botzzia lähitaisteluaseineen sekä raketti ja iso tykki. Botzzeja suitsiva Leader Bot tulee mukana useilla eri asevaihtoehdoilla varustettuna.


05. JUNKERS - GROUP OF 3

44,50 €

Nopea, kuolettava ja täysin arvaamaton. Junkerit saalistavat vihollisia taistelussa kolmella renkaalla, mikä takaa sen, etteivät ne koskaan kulje suorassa linjassa. Huonoa suunnittelua vai nerokasta väistelymekaniikkaa? Saat itse päättää.

Junkerit myydään kolmen seteissä, mukana ase ja tappelusirkkeli.


06. RIG

39,50 €

Yksinkertainen Botzzien kuljetuskone, Rekka. Useimmiten se pysyy kasassa tarpeeksi pitkään, jotta mikä projekti tekoälyllä onkaan meneillään, saadaan loppuun. Botzzit eivät koneen melusta tai suojan puuttesta piittaa.

Rekan mukana tulee vaihtoehtoinen turretti kahdella asevaihtoehdolla.


07. THE CHIEF

39,50 €

The Chief on Botzzien päällikkö, tai oikeammin Päällikkö. Päällikön tiellä ei kannata olla, kun se johtaa Botzzejaan.

Päällikön mukana tulee ase ja lähitaisteluase sekä valinnainen banneri ja Doggo-avustaja. 


08. TINYS - GROUP OF 10

34,50 €

Pikkuisia juttuja. Pikkujuttuja. Botzzien sekatyökoneita, jotka tekevät mitä kulloinkin tarvitaan. Ne eivät ole kovin vaarallisia, mutta voivat olla aikamoisia maanvaivoja suurina määrinä.

Settiin kuuluu 10 Tinya eri pistooli- ja lähitaisteluasevaihtoehdoin.


09. ZAPPER

34, 50 €

Zapperi sähköilee. Nämä merkilliset rakennelmat tuottavat suuria määriä sähköä generaattoreissaan, mitä ne sitten sylkevät vihollisia päin tai välittävät muille Botzzeille toivoen, etteivät ne räjähdä.

Zapperin mukana tulee generaattori ja 4 Tinya, jotka rahtaavat laitosta ympäriinsä.BUNDLET

Leader bundle 89.50 €: 

The Chief, Big Fixxer, Zapper

Troops bundle 98,50 €: 

30 Botzz with Leaders and both weapon sets, 10 Tinys.

Tiny bundle! 98,50 €: 

40 Tinys!

Rig Bundle 89,50 €: 

3 Rigs

Junkers bundle 75 €: 

6 junkers

MEGA ARMY BUNDLE! 290 €: 

The Chief, Big Fixxer, Zapper, 30 Botzz with both weapon sets, 30 Tinys, 3 Junkers, Rig, Big Rig


Lisää Botzzeja luvassa pian...